• Home
  • Property
  • Compania Rezident Imobil recruteaza Manageri de Vanzari in domeniul imobiliar cu experienta.

Centru, Chisinau

Compania Rezident Imobil recruteaza Manageri de Vanzari in domeniul imobiliar cu experienta.

Centru

Tipul:
Apartament

Despre Proprietate

Datorita faptului ca nu reusim sa facem fata fluxului de clienti si nu reusim sa luam suficiente apartamente noi suntem in cautare de Manageri de vanzari noi.

Putem garanta ca veti face vanzari mai multe datorita urmatoarelor avantaje:

  • Toate apartamentele vor fi fotografiate la cea mai inalta calitate disponibila in prezent, plus realizam fiecarui apartament tur virtual ceea ce permite mai usor de lucrat cu potentialii clienti(mai ales cu cei din afara tarii) si va genera un flux de clienti mai cointeresati de apartamentele care le veti vinde. Plus o fotografie calitativa atrage si vinde mai bine decat una proasta.
  • Fiecare apartament beneficiaza de buget mare de promovare, practic va ajunge in timeline la 20 000 de oameni  cointeresati de procurarea unui apartament, astfel sansele vanzarii sunt foarte ridicate.
  • In colectiv este o persoana care filtreaza si pregateste toate numerele de telefon de la proprietari, fara agentii. Apartamentele noi sunt impartite egal intre agenti, nu veti mai avea nevoia sa cheltuiti cateva ore pe zi cautand apartamente care nu sunt de la agentii si pe care nu le-au luat alti agenti.
  • Fiecare agent va avea acces la un soft creat special pentru a adauga potentialii clienti si pentru a genera in mai putin de un minut toata lista celor cointeresati de un apartament nou luat de tine sau vreun coleg. Datorita reclamei intensive care se face fiecare agent are in medie 7 apeluri de la persoane noi in fiecare zi.
  • Pentru a creste fluxul de persoane cointeresate de apartamente in varianta alba facem cateva variante de design exact dupa planuri reale luate de la companiile imobiliare si reclamam o idee cum ar arata apartamentul dupa reparatie. Designul este realizat cu ajutorul celor mai buni specialisti din Moldova recunoscuti si la nivel international.

Obiectivele companiei sunt de a fi numarul 1 pe piata imobiliara din Moldova si de a oferi cele mai noi tehnologii pentru a creste calitatea serviciilor in domeniul imobiliar.

Tel: 067 103 777

E-mail: andrei@badan.ro

Web: www.rezident.md0 Comentarii la “Compania Rezident Imobil recruteaza Manageri de Vanzari in domeniul imobiliar cu experienta.

Lasă un răspuns